Een tweedehands auto kopen

Als u een tweedehands auto in Veenendaal koopt bij AutoBroers kunt u er zeker van zijn dat de auto een technische check heeft gehad. De technische check van AutoBroers wordt uitgevoerd door een externe partner die lid is van de BOVAG. Verder wordt van elke auto de onderhoudshistorie onderzocht en wordt elke auto afgeleverd met een Nationale AutoPas. Dit doen wij omdat we op deze manier met vertrouwen een auto aan u kunnen aanbieden.

Wat is een tweedehands auto?

Een tweedehands auto is een auto die één of meerdere eigenaren heeft gehad voordat u hem koopt. Het is uiteraard het geval dat deze auto’s al wat kilometers op de teller hebben staan. Veel mensen kiezen er om verschillende redenen voor om een tweedehands auto aan te schaffen.

Service pakketten

Bij AutoBroers bieden wij enkele servicepakketten aan voor tweedehands auto’s. De servicepakketten variëren van basis tot uitgebreid. Door de aanschaf van een pakket krijgt u onder meer garantie. Ook krijg je met een pakket beschikking tot de retourservice. De retourservice houdt in dat u de auto binnen 7 dagen terug kunt brengen. Houd er wel rekening mee dat aan de retourservice bepaalde regels vastzitten, dit is om misbruik te voorkomen.

Bent u geïnteresseerd in een auto?

Wilt u een auto kopen? Neem dan contact op voor een afspraak. Contact opnemen kan telefonisch of via het contactformulier op de contactpagina.