Ons verhaal

We zien onszelf nog spelen; op onze knietjes naast ons grote speelkleed in ons ouderlijk huis in Veenendaal. Drie kleine jongens, broers, die -jawel- ‘autobedrijfje’  spelen. We bouwden met blokjes elk ons eigen bedrijfje op, zochten auto’s in onze grote ‘auto-bak’, legden er prijskaartjes op en kochten en verkochten bij elkaar onze auto’s.

Onze geschiedenis

Een kleine 20 jaar later, via deze website, stellen wij onszelf aan u voor. Wij  zijn  drie broers  die ons hele leven al met auto’s bezig zijn. Onze  passie voor auto’s  gaat lang terug en zit diep. In 2017 realiseerden we onze droom: Een eigen autobedrijf dat ervoor gaat om eerlijk en persoonlijk  mensen te helpen bij de aankoop  of verkoop van auto’s. Bij ons kunt u terecht voor zowel een nieuwe als tweedehands auto. Verder kunt u bij ons terecht voor verschillende diensten zoals aankoopbemiddeling. Heeft u bijvoorbeeld een auto zien staan bij een particulier of ander bedrijf en wilt u de onderhandelingen niet zelf doen. Dan kunt u ons inschakelen om de auto te checken en te kopen. Ook is het mogelijk om bij ons een nieuwe auto te kopen. Nieuwe auto’s hebben wij niet op voorraad, echter doen wij wel onderhandelingen met merkdealers om zo een nieuwe auto aan te kunnen bieden.

Onze belofte aan u

Wij gaan ervoor om u als klant eerlijk, goed en met passie te helpen bij de aankoop of verkoop van uw auto. Op een prettige manier zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent; of u nu een auto bij ons koopt of verkoopt, of uiteindelijk geen klant bij ons wordt. We zijn er diep van overtuigd dat we dit alleen kunnen bereiken door op een transparante manier met u om te gaan. Maak dus gerust een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Alexander Hanse

Alexander is de oudste van de AutoBroers. Met zijn tweelingbroer Niek scheelt dit slechts één minuut, maar toch… Na zijn automotive opleiding heeft Alexander op diverse terreinen binnen het vakgebied ervaring op gedaan.

Voor Alexander is het belangrijk dat de auto die hij verkoopt technisch klopt. In zijn vrije tijd speurt Alexander graag naar zijn volgende auto.

Menno Hanse

Menno is de jongste van de drie broers. Hij houdt van het persoonlijke contact met mensen. Als theoloog neemt hij een interessante plek in binnen het bedrijf.

Voor Menno is het belangrijk dat de auto die hij verkoopt past bij de situatie waar de klant zich in bevindt. In zijn vrije tijd sport Menno graag. 

Niek Hanse

Niek is de jongste van de tweeling. Hij heeft inmiddels, na het afronden van zijn automotive opleiding, jaren lang ervaring in de autobranche.

Voor Niek is het belangrijk dat hij aan elk contact een tevreden klant overhoudt. In de winter gaat Niek graag skiën.