Occasions

Bij AUTOBROERS hebben we een ruim assortiment aan jong gebruikte occasions in Veenendaal. Op onze site staat een selectie aan jong gebruikte auto’s uit onze voorraad. Natuurlijk is er veel keuze que auto’s en uitvoeringen daarom helpen wij u graag met de keuze voor de aankoop van uw auto.

Eerlijke auto verkoop

Wij streven ernaar om u eerlijk en persoonlijk te helpen. Voor ons is het erg belangrijk dat occasions grondig worden onderzocht voordat we ze inkopen. Elke auto die wij aanbieden is goed geïnspecteerd, zo bekijken we de gehele auto van binnen en buiten. Na onze controle gaat de auto naar een externe partner die een technische check uitvoert. Op deze manier proberen wij u een zo goed mogelijke auto te verkopen.

Helaas blijft een auto een product waar, ook voor monteurs, soms wat lastig doorheen te kijken is. Echter kunnen we u met zekerheid vertellen dat we ons best doen om de auto zo goed mogelijk te inspecteren. Op deze manier kunnen wij u een goed inzicht geven over onderhoudskosten en reparaties in de toekomst.

Retourservice

Wij vinden het erg belangrijk dat u een goede aankoop doet. Bent u vlak na de aankoop van uw auto toch niet helemaal tevreden? Als u gebruik maakt van één van onze servicepakketten bieden we u de mogelijkheid om de auto binnen 7 dagen te retourneren. Uiteraard is deze service verbonden aan enkele voorwaarden om misbruik te voorkomen.

Ons aanbod

Bekijk hier ons aanbod aan occasions.