Occasions in Veenendaal en omstreken

Occasions kun je overal vinden. Dit betekent echter niet dat al deze auto’s even betrouwbaar zijn of dat ze goed zijn onderhouden. Wij zoeken alleen auto’s die voorzien zijn van een Nationale AutoPas en een  onderhoudshistorie. Voor deze auto’s gaan we dan ook. Wij blijven met regelmaat zoeken naar occasions voor de verkoop. 

Wat is een Occasion?

In ons vak zijn twee soorten auto’s: een nieuwe auto en een occasion. Het woord occasion betekent dat de auto is gebruikt. Een occasion is dus eigenlijk gewoon een tweedehands auto. De auto zal al wat kilometers op de teller hebben staan in vergelijking met een nieuwe auto. Een occasion kan meerdere eigenaren hebben gehad. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een occasion in Veenendaal.

Een occasion in Veenendaal controleren

Natuurlijk is het van belang om een occasion goed te controleren voordat deze wordt ingekocht. Wij moeten uiteraard de kwaliteit van onze producten hoog houden. Het is dus zo dat elke occasion die wij binnenkrijgen in Veenendaal een uitgebreide controle krijgt.

Bij de controle van een occasion kijken we natuurlijk naar de onderhoudshistorie. Ook kijken we naar de staat van het exterieur en interieur van de auto. Verder wordt op elke auto een technische check gedaan. Wij vinden het erg belangrijk om te weten wat we te koop aanbieden. De controle wordt uitgevoerd door een externe partner. Hoewel het altijd mogelijk is dat een monteur iets over het hoofd ziet, zijn wij op deze manier goed geïnformeerd over de technische staat van de auto. U kunt er bij ons van op aan dat wij ons uiterste best doen om u een zo goed mogelijke occasion te verkopen in Veenendaal.