Inkoopservice

Wij bieden een inkoopservice voor auto’s aan. Het is niet altijd makkelijk om snel en eenvoudig een auto te verkopen. U heeft uw auto wellicht al lang te koop staan, maar tot een succesvolle verkoop is het nog niet gekomen. Ook kan het zijn dat uw financiële situatie u ertoe aanzet om uw auto direct weg te doen. Het kan ook zijn dat u negatieve ervaringen heeft met het zelf verkopen van uw tweedehands auto of gewoon geen zin of tijd heeft in al dat gedoe.

Inkopen van auto’s

Wij kopen graag uw auto in! De AutoBroers zijn altijd op zoek naar auto’s voor onze klanten. Wij zullen uw auto eerst goed bekijken en er daarna een eerlijke prijs voor geven. De prijs die wij voor uw auto kunnen betalen betreft een zogehete inkoopprijs. Dit is de maximale prijs die wij u kunnen betalen voor de auto. Natuurlijk gaan wij ervoor dat alle partijen zich prettig voelen bij het kopen of verkopen van de auto.

Auto inkoop aan huis

Voor ons is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij de verkoop van uw auto. We kunnen ons goed voorstellen dat u het gesprek over de verkoop van uw auto het liefst thuis of op werk voert, tenslotte is het verkopen van een auto niet iets wat je elke dag doet. Daarom maken wij dit graag mogelijk en komen langs bij u aan huis of op werk. Deze service bieden we voor iedereen die binnen een straal van 20 kilometer vanaf Veenendaal hun woning of werklocatie heeft. Dit doen we omdat de service op deze manier realistisch blijft.