Autohandel op een eerlijke manier

Bij AUTOBROERS houden wij ons voornamelijk bezig met de inkoop en verkoop van occasions. U kunt op onze site terecht om een selectie aan auto’s te bekijken die door ons worden aangeboden. op de pagina ons aanbod kunt u de complete selectie zien. Verder houden wij ons bezig met het inkoopservice van auto’s, aankoopbemiddeling en het uitvoeren van zoekopdrachten.

Autohandel aan huis

Bij AUTOBROERS snappen we heel goed dat u het kopen of verkopen van een auto op een vertrouwde plek wilt doen. Of het nu gaat om gemak of sfeer wij komen bij u langs. Deze service wordt aangeboden voor iedereen die binnen een straal van 20 kilometer vanaf Veenendaal woont of werkt. Tijdens ons bezoek laten we de auto die u op het oog heeft zien, bespreken we uw zoekopdracht of maken we een prijs om uw auto over te kopen.

Autohandel een vak apart

De autohandel is een vak apart, vaak lijkt deze onderneming veel op een autogarage of merkdealer. Echter zijn er wat verschillen tussen deze drie ondernemingen.

Het is natuurlijk zo dat de term autohandel veelomvattend is en hier veel categorieën onder vallen. Echter zijn er verschillen tussen een autohandel en een autogarage of merkdealer. Autogarages of merkdealers zijn vaak ondernemingen die beschikken over een werkplaats wat een autohandel niet altijd heeft. Een  autohandel houd zich meer bezig met de inkoop en verkoop van occasions. Hierbij bemiddelen sommige handelaren af en toe tussen klant en dealer voor de aankoop van een nieuwe auto. Natuurlijk kan een autohandelaar een garage of dealer inschakelen om een technische check uit te voeren.

Wij handelen in auto’s

In 2017 hebben wij onze dromen werkelijkheid gemaakt door een eigen autohandel op te zetten. Wij houden ons voornamelijk bezig met het verhandelen van auto’s. Het verhandelen doen we in verschillende plaatsen zoals:

Ons doel is om mensen op een zo goed mogelijke manier eerlijk te helpen bij de inkoop en verkoop van voornamelijk jong gebruikte auto’s. Wij hebben erg veel passie voor ons werk en hierdoor zijn wij erg gemotiveerd om klanten eerlijk en zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Maak een afspraak

U kunt telefonisch contact opnemen of een bericht achterlaten op de contactpagina van onze website. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u op de beste manier van dienst te zijn. misschien is het wel beter zo.