Vestiging in Veenendaal

Wij zijn AutoBroers, onze autohandel is gevestigd in Veenendaal waar wij voornamelijk actief zijn. Wij zijn niet alleen actief in Veenendaal maar ook in omliggende plaatsen zoals:

Onze autohandel in Veenendaal is in 2017 opgericht waarbij we een kinderdroom hebben laten uitkomen. Met passie werken we hard aan ons bedrijf. We zijn gevestigd op de autoboulevard van Veenendaal, aan de Newtonstraat. 

Autohandel met passie

Op onze nieuwe locatie kunnen we onze passie voor auto’s en het vak op een professionele manier voortzetten. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat we u zo goed mogelijk zullen helpen met onze diensten.

Autohandel in Veenendaal

Wij zijn een onderneming die zich met passie bezig houd met het verhandelen van auto’s. Het begrip autohandel is erg breed aangezien wij niet alleen auto’s verhandelen. Naast het verhandelen van auto’s in Veenendaal bieden wij meerdere diensten aan zoals de verkoop van nieuwe auto’s. Als u een nieuwe auto wilt kopen kunt u bij ons terecht, wij adviseren u over de auto tijdens een gesprek. Hiernaast doen wij de onderhandelingen met de merkdealer om zo een reële prijs te garanderen. Uw nieuwe auto kan vervolgens bij AutoBroers aan u worden afgeleverd.

Wij helpen u graag

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Maak dan een afspraak door telefonisch contact op te nemen of door ons contactformulier in te vullen op de contactpagina.