Wat bieden wij aan?

Bij ons autobedrijf in Veenendaal houden we ons vooral bezig met het inkopen en verkopen van occasions. Deze diensten hebben we gekozen omdat we ons op die manier kunnen focussen op één tak van sport. Daarom geloven wij dat wij als onderneming altijd een kwalitatief product kunnen afleveren aan onze klanten.

Wat is een autobedrijf

Een autobedrijf is een heel breed vak. Hierdoor kan een autobedrijf veel verschillende diensten aanbieden. Maar wat doet een autobedrijf nu precies en waar specialiseren ze zich in? Omdat elk autobedrijf anders is, bieden ze ook allemaal verschillende diensten aan. Ook wij vallen onder de term autobedrijf. We bieden niet alle diensten van een autobedrijf aan. Ons autobedrijf in Veenendaal heeft geen werkplaats. Hierdoor houden wij ons niet bezig met onderhoud en schadeherstel. Voor deze diensten werken we samen met specialistische bedrijven met een goede naam in Veenendaal. 

Diensten van een autobedrijf

Autobedrijven bieden veel verschillende diensten aan. De meeste autobedrijven houden zich bezig met autohandel. Verder kan een autobedrijf zich specialiseren door middel van bepaalde diensten. Enkele diensten waarin een autobedrijf zich kan specialiseren:

  • Autolease
  • Autoschadeherstel
  • Autoverzekeringen

De diensten die een autobedrijf aanbiedt heeft vaak te maken met de grote van het bedrijf. Daarom kan een groot autobedrijf meer diensten aanbieden, aangezien ze hier de ruimte en het personeel voor hebben. Ons autobedrijf in Veenendaal is wat knusser, en houdt zich voornamelijk bezig met het inkopen van occasions.

Interesse?

Onze onderneming is gevestigd in Veenendaal. Dit betekent dat we voornamelijk in Veenendaal en omstreken actief zijn. Naast Veenendaal zijn wij actief in de volgende plaatsen:

Heeft u interesse in onze diensten of bent u op zoek naar professioneel advies? Neem dan gerust telefonisch contact op. Overigens kunt u ons contactformulier op de contactpagina invullen. Na het invullen van het contactformulier zullen wij contact met u opnemen.