Retourservice autobedrijf Ede

Er zijn veel autobedrijven in Ede. Echter bieden maar enkele autobedrijven een retourservice aan. Wij zijn één van die weinige autobedrijven die een retourservice aanbieden. Door te kiezen bij het aanschaffen van een auto bij AutoBroers voor een servicepakket heeft u recht op de retourservice. Bij een servicepakket zit een retourservice inbegrepen waardoor u de auto binnen 7 dagen kunt retourneren. Uiteraard zijn er bepaalde voorwaarden aan de retourservice verbonden om misbruik te voorkomen.

Wat doet een autobedrijf?

Een autobedrijf in Ede is een onderneming die veel gemeen heeft met een autohandel of autogarage. Dit houd in dat een autobedrijf in Ede zich bezig houdt met het inkopen en verkopen van auto’s. De meeste autobedrijven in Ede hebben naast de inkoop en verkoop van auto’s ook nog een werkplaats. Hier vind onderhoud plaats en er word in sommige gevallen aan schadeherstel gedaan.

Autobedrijven bieden in sommige gevallen nog meer diensten aan. Zo houden enkele autobedrijven zich ook bezig met verzekeringen en leasing. Bij een willekeurig autobedrijf in Ede zal je vaak enkele van deze diensten tegenkomen.

Speciale diensten

AutoBroers is een autobedrijf dat een aantal speciale diensten aanbiedt. De retourservice is hier een goed voorbeeld van. Verder onderscheiden wij ons van andere autobedrijven doordat we ook aan huis service aanbieden. Bij de aan huis service komen we bij u thuis of op werk voor een persoonlijk gesprek. In een voor u bekende omgeving laten we graag de auto zien die u op het oog heeft, en  bespreken we een prijs om uw auto over te kopen. De aan huis service bieden we aan voor iedereen die binnen een straal van 20 kilometer woont of werkt vanaf Veenendaal. Op die manier houden we de retourservice voor ons realistisch.

Interesse in een auto?

Onze onderneming is gevestigd in Veenendaal. Dit betekent dat we voornamelijk in Veenendaal en omstreken actief zijn. Naast Veenendaal zijn wij actief in de volgende plaatsen:

Heeft u interesse in één van onze diensten zoals de aan huis service? Of bent u op zoek naar een passend advies? Neem dan gerust telefonisch contact op of vul het contactformulier op de contactpagina in.