Corona maatregelen

Vanwege het heersende Corona virus heeft AutoBroers een aantal maatregelen genomen om u zo veilig en prettig mogelijk blij te kunnen blijven maken met onze diensten en producten.

  1. AutoBroers zal ervoor zorgen dat u altijd de enige klant bent in onze showroom. Bel daarom altijd even van tevoren om het moment van uw bezoek met ons af te stemmen.
  2. De AutoBroers geven geen handen bij binnenkomst, overeenkomst of vertrek. Wij waarderen uw komst en een overeenkomst uiteraard nog steeds zeer!
  3. AutoBroers zal, bij het maken van een proefrit, het stuur, de versnellingspook en de handgrepen van de auto desinfecteren.
  4. AutoBroers heeft desinfecterend middel in huis. Wij maken daar zelf gebruik van en bieden dit graag aan u aan!
  5. De AutoBroers hebben wegwerp handschoenen tot hun beschikking. Geef gerust aan als u daar gebruik van wilt maken!
  6. AutoBroers heeft wegwerp stoelhoezen in huis die op verzoek over de autostoel worden gedaan.
  7. De AutoBroers hebben de mogelijkheid om bij u aan huis te komen met de auto waarmee u een proefrit wenst. Dit doen wij binnen een straal van 20 kilometer vanaf Veenendaal. Vraag gerust uw proefrit op locatie aan!
  8. De AutoBroers hebben de mogelijkheid om bij u aan huis uw auto af te leveren. Dit doen wij binnen een straal van 20 kilometer vanaf Veenendaal.
  9. AutoBroers biedt ook de mogelijkheid om online met u in contact te komen. Via beeldbellen maken we graag een afspraak met u en leiden we u graag in en rondom de auto.
  10. De AutoBroers verzoeken u om met zo min mogelijk mensen (maximaal 3 personen) een bezoek aan onze showroom te doen. 

Ondanks het Corona virus verwelkomen wij u graag! Mocht u Corona gerelateerde klachten hebben, verzoeken wij u het contact met ons online te doen. We vragen u zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Tot ziens bij AutoBroers!